Sportdienst : Concessie indienen uitbaten sportcafetaria Moerbeke voor 26 April

Sportdienst Lokeren 16-03-2024

Moerbeke is een karakteristieke, landelijke gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen en telt ruim 6.500 inwoners. In Moerbeke is het aangenaam wonen, werken en genieten. Zin om hieraan mee te werken? Gemeente Moerbeke zoekt samen met FARYS|TMVW en Stad Lokeren naar een enthousiaste en gedreven concessiehouder om het splinternieuwe sportcafé van Moerbeke uit te baten.

Het moderne sportcafé, volledig ingericht en bemeubeld, bevindt zich op de bovenverdieping van het sportgebouw en biedt een mooi zicht op de sportfaciliteiten. Het beschikt ook over een ruim terras waar je kan genieten van de avondzon én een bijhorende kantine. Het sportcafé grenst aan een toeristische fietsroute en heeft een hoge bereikbaarheid door de aanwezige personen- en goederenlift.

Heb je interesse?

Meld je voor vrijdag 26 april 2024 voor een plaatsbezoek en ontdek de mogelijkheden van de concessieovereenkomst. De concessieovereenkomst heeft een duur voor minstens 10 jaar. Meer info en een afspraak maken op moerbeke.be/concessie-sportcafe.