Doe mee aan Supertrooper en win tot 5000 Eur voor uw vereniging

Aikido Tai-Wa Lokeren vzw 25-08-2022

Vanaf vandaag kunnen verenigingen hun Tofste Trooperdroom indienen via www.trooperdroom.be en zo meedingen naar geldprijzen tot € 5.000 waarmee ze hun droom kunnen realiseren.


Beste,

 

We moeten het jou niet vertellen: verenigingen en goede doelen zijn de maïzena van onze maatschappij. Ze binden en verbinden mensen, jong en oud, groot en klein. Verenigingen in al hun diversiteit maken elke dag opnieuw het verschil voor heel veel mensen.

 

Maar naast het harde werk van vrijwilligers, hebben verenigingen ook nood aan financiële middelen om hun dromen te realiseren. Daarom organiseren wij van Trooper, een organisatie die verenigingen en goede doelen aan extra financiële middelen helpt, in samenwerking met KBC & Het Nieuwsblad, de tweede editie van ‘De Tofste Trooperdroom’.

 

Vanaf vandaag kunnen verenigingen hun Tofste Trooperdroom indienen via www.trooperdroom.be en zo meedingen naar geldprijzen tot € 5.000 waarmee ze hun droom kunnen realiseren.

 

ZO ZIT DE TOFSTE TROOPERDROOM IN ELKAAR

Zodra een vereniging haar Tofste Trooperdroom heeft ingediend via www.trooperdroom.be, dingt ze mee naar 3 mogelijke prijzen: een juryprijs, een publieksprijs en de hoofdprijs.

 

  • In elk van de categorieën van ingestuurde dromen (Cultuur, Goed doel, Jeugd, Sport, School, Dier) valt een juryprijs van € 1.500 te winnen.
    De jury die over de dromen oordeelt, bestaat uit Hans Bourlon van Studio 100, Nico Lucas van KBC, Liesbeth Vandamme van Center Parcs, Jorne Coopmans van Het Nieuwsblad, Isabel Broes van Delhaize en Lotta de Meulenaere van Payconiq.

     
  • De verenigingen wiens droom tussen 1 en 15 oktober de meeste stemmen kreeg op www.trooperdroom.be in hun categorie, winnen elk de publieksprijs van € 1.500.
     
  • De vereniging met de meest innovatieve droom gaat dan weer aan de haal met de hoofdprijs van € 5.000, geschonken door KBC.

 

LINDE MERCKPOEL PRESENTEERT 'DE TOFSTE TROOPERDROOM'

De winnaars van ‘De Tofste Trooperdroom’ worden op zaterdag 22 oktober bekendgemaakt tijdens een award-uitreiking bij Studio 100 in Schelle. De presentatie is in handen van Linde Merckpoel. Alle informatie over ‘De Tofste Trooperdroom’ vind je terug op www.trooperdroom.be.

 

Het zou fantastisch zijn mocht je deze actie onder de aandacht willen brengen met de lokale sport-, jeugd- en cultuurverenigingen en scholen en goede doelen,... waarmee je contact hebt. Een korte mail, Facebookberichtje,… is al geweldig. 

 

Alvast bedankt!

 

Vriendelijke groeten,

 

Jos Donvil,

CEO Trooper

www.trooper.be