Sportraad

Voorzitter Sportraad
Albert D'Hanis

Ondervoorzitter Sportraad
Geert De Borger

Penningmeester
Hilde Pierssens

Secretaris en webmaster
Patrick Van Hooste

Sportdienst

Sport- en Jeugdcomplex

Sportlaan 2-4
9160 Lokeren
Sportdienst@Lokeren.be

 

Nieuws
Inschrijvingsformulier Vrijetijdsmarkt

Zoals ieder jaar wordt in September de Vrijetijdsmarkt georganiseerd. Deze gaat dit jaar opnieuw door op 14 Sep 2019 in combinatie met modewandeling. Dit jaar is er ’s avonds geen Lokeren Zingt ‘s avonds waardoor het evenementplein gebruikt kan worden voor de Vrijetijdsmarkt. De dienst Cultuur heeft alvast opnieuw een band (Schoon vertier) vastgelegd om het geheel op te luisteren. De uitnodiging vinden jullie hier. De deadline voor het indienen van de deelnamestrook wordt op 5 Jul 2019 gesteld.

VC Panda’s Grastornooi : 22 Jun

Op 22 Jun organiseert de VC Panda’s opnieuw hun grastornooi. Inschrijven kan via deze link : https://forms.gle/nh3r18U4GsqGsQ1L9

AVLO : Grote prijs Stad Lokeren : 23 Jun
Na de lovende commentaren en de schitterende prestaties op de vorige Grote Prijs Stad Lokeren, zullen de organisatoren opnieuw alles uit de kast halen om een topwedstrijd in het Waasland te organiseren.
De atleet staat op één, hopelijk zien we dit jaar opnieuw enkele limieten voor de nakende internationale zomerkampioenschappen en wie weet opnieuw een Belgisch record!!  De prijzenpot blijft uiterst aanlokkelijk en in 2019 draagt onze meeting opnieuw het label "Flanders Cup". Kwaliteit verzekerd in Lokeren op zondag 23 juni 2019! Meer info op de website
WTC Ledecrossers : FT Geert Dierinck 65/40km : 23 Jun

WTC De Ledecrossers –Lokeren organiseert i.s.m. Cycling Vlaanderen op zondag 23 juni vanaf 8u tot 10h30 de FT Geert Dierinck 65/40km. Inschrijvingen : Parochiezaal Oudenbos.
Meer info: www.ledecrossers.be of via telefoon : 0478/980837 (Walter De Coeyer)

 
Dienst Samenleving : Vrouwensportdag : 23 jun

Op 23 jun organiseert de dienst samenleving een Vrouwensportdag die doorgaat in het Sport- en Jeugdcomplex. Inschrijven bij de dienst samenleving voor 17 Jun (prijs 4 Eur). Info Dienst Samenleving, Hadassah Rooze (Samenleving@lokeren.be - 09/340 96 04 en 0478/829.011). Meer info in de folder

SWEM : Open Water Criterium : 06 Jul
  Op Zaterdag 6 Jul organiseert S.W.E.M. Vrienden hun jaarlijks Openwater Criterium. Dit gaat door op het Zeilmeer in de H-G Molenstraat. De eerste wedstrijden starten al om 10 u. Er zijn wedstrijden tot 16u10. Daarna kan men nog deelnemen aan een zwemjogging (17u). Info en inschrijvingen bij Eric Willems (ec_willems@telenet.be)
AVLO : Atletiek- omnisport kampen : Jul en Aug

 

 De Lokerse Atletiekverreniging (AVLO) organiseert ATLETIEK-OMNISPORT
   OPTIE 1     1-5 juli te Lokeren (9-17u geboortejaar 2012-2006)
OPTIE 2     8-12 juli te Lokeren (9-17u geboortejaar 2012-2006)
OPTIE 3     26-31 aug te Zele (9-17u geboortejaar 2012-2006)

Op en rond de atletiekpiste van Lokeren of Zele. Iedere dag komen zowel het lopen, het werpen als het springen aan bod. Voor de kleinsten vooral onder spelvorm, voor de groteren met wat meer techniekelementen.
Begeleiding : Alle begeleiders beschikken over een diploma van de Vlaamse Trainersschool of hebben ervaring met het geven van jeugdtrainingen in clubverband.
Ochtend- en avondopvang : Iedere morgen is opvang voorzien vanaf 9u00. De activiteiten starten om 10u en eindigen om 17u (in Lokeren op woensdag tot 18u!)
Kostprijs: 70 Eur

TC Reinaert : Enkeltornooi : 11 tot 21 jul

Van 11 tot 21 jul organiseert TC Reinaert een Top 3 Enkeltornooi van Oost-Vlaanderen bestaande uit twee luiken:
1. ‘Belgian Circuit’ in hoogste Heren- en Damesreeksen (zgn. ‘Sterrentornooi’) met spelers uit alle provincies (ong. 70 deelnemers waarvan minstens een tiental Belgische Top 100-spelers).
2. ‘Het Nieuwsblad Criterium’: 16 reeksen Dames en Heren met ruim 300 deelnemers uit alle Vlaamse provincies en in verschillende leeftijdsreeksen. 

 
Tijdens het tornooi worden over 10 dagen meer dan 400 wedstrijden georganiseerd met spelers van over gans België en ontvangen we meer dan 2000 bezoekers voor wie de toegang gratis is
Organiseren evenement

Wenst U als sportvereniging een evenement te organiseren (Fietstocht, MTB, stratenloop,..) dan dient u enerzijds de regels opgelegd door de gemeente te volgen en kan u anderzijds beroep doen op materieel en diensten van de gemeente. Hier kunt u alle documenten opladen 

Basisdocument aanvraag evenement
Bijlage A : Tenten
Bijlage B : Brandweer
Bijlage C : Niet meer van toepassing
Bijlage D : Stadsmaterieel
Bijlage E : Uitleendienst Jeugd
Bijlage F : Security

Voor het uitlenen  van materieel kan men in sommige gevallen ook terecht bij de dienst O-Vl. Voor meer info kan men terecht op hun website. In sommige gevallen kunt u ook beroep doen op een gratis sportverzekering. Voor meer uitleg kunt u terecht op de website  van Sport Vlaanderen