Sportraad

Voorzitter Sportraad
Albert D'Hanis

Ondervoorzitter Sportraad
Geert De Borger

Penningmeester
Hilde Pierssens

Secretaris en webmaster
Patrick Van Hooste

Sportdienst

Sport- en Jeugdcomplex

Sportlaan 2-4
9160 Lokeren
Sportdienst@Lokeren.be

 

Overzicht nieuws
Move On Beats (MOB) : BBQ en demo's : 1 juni
Om hun eerste toch wel succesvolle jaar van veel dansen en plezier af te sluiten, organiseert MOB een BBQ op vrijdag 1 juni. In deze folder vinden jullie de uitnodiging. Jullie kunnen ook inschrijven via deze link., of door een mailtje te sturen naar moveonbeatzz@gmail.com. Vooraf inschrijven is wel verplicht!!! (dit om organisatorische redenen)
Tijdens de bbq zullen hun dansgroepen tussendoor het beste van zichzelf geven, zodat jullie kunnen genieten van dans en muziek tijdens het eten. Iedereen is welkom op deze bbq, dus breng gerust familie, vrienden, sympathisanten mee... 
Turnkring VGL vzw : Open-deurdagen 19-29 mei en 7 juni
Turnkring Voor Geest en Lichaam organiseert in mei en juni open-deurmomenten  voor ouders , sympathisanten en geïnteresseerden.  
Kom alvast een kijkje nemen wat onze gymnasten dit seizoen aangeleerd werd of kom zeker even kennis maken met de verschillende disciplines die onze club ook volgend seizoen zal aanbieden.  

Voor data en uurregeling : www.voorgeestenlichaam.be

VC Panda's : Grastornooi : 23 jun
Sportdienst ; Jong Lokeren Sport : 14 juni
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de sportdienst op donderdag 14 juni een “Jong Lokeren Sport” dag waarbij een 250 tal leerlingen van het derde leerjaar van de Lokerse basisscholen in aanraking worden gebracht met een met variëteit aan sporten.  

Deze sportdag wordt door de sportdienst georganiseerd maar is enkel mogelijk dank zij de inzet van de deelnemende Lokerse sportverenigingen. Ook dit jaar deden we een oproep naar alle clubs toe om één (of meerdere) trainers af te vaardigen die een initiatie willen geven die dag. Dit jaar zullen de kinderen kunnen proeven van atletiek, dans, duiken, handbal, hockey, judo, karate, petanque, tennis, rugby, voetbal en volleybal.  Meer info bij patrick.van.hooste@lokeren.be.