Sportraad

Voorzitter Sportraad
Albert D'Hanis

Ondervoorzitter Sportraad
Geert De Borger

Penningmeester
Hilde Pierssens

Secretaris en webmaster
Patrick Van Hooste

Sportdienst

Sport- en Jeugdcomplex

Sportlaan 2-4
9160 Lokeren
Sportdienst@Lokeren.be

 

Overzicht nieuws
Sportdienst/sportraad : Melding kampioenen en laureaten : 30 Nov

Zoals ieder jaar zullen tijdens het sportgala de Lokerse Kampioenen en laureaten worden gehuldigd. De meldingsformulieren kunnen worden gevonden op de website van de sportraad en dienen voor eind november overgemaakt worden aan patrick.van.hooste@lokeren.be .
 In tegenstelling tot vorige jaren worden de Provinciale en Vlaamse kampioenen geacht om hun beker juist voor het sportgala (tussen 19u30 en 19u50 op 16 Dec) af te halen in de vergaderzalen van het Sport- en Jeugdcomplex. De huldiging zelf heeft zoals altijd plaats tijdens het sportgala zelf. Voor de nationale kampioenen en hoger, alsook voor de laureaten verandert er niets. Zij zullen individueel hun beker ontvangen tijdens het sportgala.

Symposium : ‘De sportclub van toekomst zet in op sociale inclusie en vrijwilligers’: 24 Nov

Hoe sociaal geëngageerd zijn onze sportclubs? Waar staan onze sportclubs in vergelijking met andere Europese landen? Met welke problemen worden ze geconfronteerd en welke mogelijke oplossingen zijn er?
Indien u een antwoord wil op deze vragen, ga dan zeker van naar het symposium in Gent waar de resultaten van onze grootschalige studie bekend gemaakt zullen worden. Concreet zal dit doorgaan op 24 november (10u tot 12u) in het VAC Gent dat gelegen is vlakbij station Sint-Pieters (lokaal 04.02 - Leo Baekeland, Kon. Fabiolalaan).
Meer info en inschrijven (gratis) via deze website.

Sportraad : Algemene Vergadering : 7 Dec

Op Donderdag 7 Dec zal opnieuw de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Sportraad doorgaan.  Deze vindt plaats om 20u in de vergaderzaal van het Stadhuis. Onder andere de te verdelen subsidies zullen worden besproken. De AV wordt klassiek afgesloten met een kleine receptie. Alle verenigingen van de sportraad zullen nog ten gepaste tijde een uitnodiging krijgen via E-mail met daarin de agenda

Sportdienst/sportraad : Sportgala 16 Dec

Op zaterdag 16 december om 20 uur vindt het Sportgala plaats waar de Lokerse provinciale, Vlaamse, nationale, Europese , of eventueel zelfs wereldkampioenen worden gehuldigd. In tegenstelling tot vorige jaren worden de Provinciale en Vlaamse kampioenen geacht om hun beker juist voor het sportgala (tussen 19u30 en 19u50) af te halen in de vergaderzalen van het Sport- en Jeugdcomplex.
Tijdens het Sportgala worden ook de laureaten verkozen. Het Sportgala wordt gehouden in het Sport -en Jeugdcomplex en wordt opgeluisterd door Discovery Big Band. Tijdens dit gala zijn er ook demonstraties van o.a. de Dansschool D.I.O.P., de Turnkring VGL en de Lokerse Dansclub. Na het gala is er een receptie in de ontmoetingsruimte van het Sport- en Jeugdcomplex.